Joie de Vivre is een "Full Service"  interieur en decoratie bedrijf.     Onze stijl...  Een spannende combinatie van Modern met Landelijk Chique. 

Behalve verkoop van prachtige meubelen, schitterende stoffen, unieke wandbekleding, bijzondere accessoires etc.. voeren wij ook projecten uit! 
Geen twee woningen zijn gelijk en elke inrichting is persoonlijk. De wensen van onze klant vormen natuurlijk het uitgangspunt. Kleuren en materialen moeten nauw aansluiten bij de stijl en interieur keuze van de bewoners. Voor mensen die met ons in zee gaan, kijken wij niet op een verplaatsing of op tijdsinvestering, ons doel is tot het best mogelijke resultaat te komen. Als we ter plaatse bij de klant gaan proberen we ook steeds de goede elementen die reeds aanwezig zijn in het nieuwe interieurconcept te bewaren. Zo voelt u zich direct thuis in uw nieuwe interieur. Wie denkt dat dit alles zeer duur is, heeft het mis, buitensporige budgetten zijn niet nodig om een interieur bijzonder te maken. Het boeiende in deze branche is juist dat er voor veel alternatieve bestaan en je dus in verschillende prijsklassen terecht kan. De kunst bestaat erin om altijd een correcte prijs / kwaliteits-verhouding te vinden, onze jarenlange ervaring en kennis van de internationale interieur markt is daarbij meegenomen!   

© 2016 - 2021 Joie de Vivre | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel